projecten

CK parketvloeren heeft in de afgelopen jaren al heel projecten afgerond van winkels tot kantoorpanden.
Een zeer bijzonder project was het oude gemeentehuis in Den Helder.
Het oude raadshuis was door brand totaal verwoest, een plaatselijke investeerder heeft dit pand, uit begin 1900, van top tot teen gerenoveerd en volledig  in de oude stijl herstelt. CK parketvloeren heeft in de voormalig raadszaal 170 m2 eiken blokpatroon met band bies en staande rand gelegd.
Deze is afgewerkt met een hoogwaardige lak. Voor ons was dit een zeer bijzonder project om zo'n pand in eren te herstellen.
         
In Heemskerk hebben wij in bij dansstudio Patty, www.dspatty.nl,  in 2007 een dans vloer gelegd 120 m2 merbau en 250 m2 balterio laminaat in de kleedkamers en bar. Dit alles naar volle tevredenheid van de eigenaresse, waardoor wij in 2010 de kleinere zaal ook hebben voorzien van dezelfde merbau vloer.

In 2010 hebben wij diverse projecten met succes afgerond waaronder 500 m2 laminaat in een kantoorpand (beijerlust) in Beverwijk. De eigenaar Jeroen de Wilde van ingenieurs bureau de Wilde, www.beijerlust.nl,  heeft dit pan in vervallen staat aangekocht waarna hij het zoveel mogelijk in orginele staat heeft opgeknapt.
Jeroen wilde voor zijn pand, een praktische oplossing voor de vloer, met een chique uitstraling. CK parket heeft in de beijerlust 500 m2 balterio laminaat met V groef gelegd.
Deze uiterst slijtvaste vloer is geschikt voor commercieel gebruik en praktisch in onderhoud.
 

 
 
 
 
 
Sinds vele jaren voert CK parket opdrachten uit voor bouwbedrijf gerrits & sinnige, www.gerrits-sinnige.nl .  In 2010 hebben wij onder andere de volgende projecten voor bouwbedrijf gerrits&sinnige uitgevoerd. 200 m2 Eiken lamelplank aan de singel in Amsterdam. Hier hebben wij het hele pand voorzien van deze mooie multiplank.
Een appartement in Amsterdam aan de Palestrinastraat. Hier heeft de aannemer de kamer an suite deuren eruit gehaald, diverse muren weggehaald, een open haard weg gesloopt etc. etc. De bestaande vloeren heeft CK parketvloeren gerepareerd, geschuurd en afgewerkt met een hard wax olie. Met als resultaat geen verschil tussen de oude en nieuwe vloeren.
Als laatst in 2010 hebben we voor deze aannemer een appartement aan de Zuidas in Amsterdam bekleed met 100 m2 amerikaans noten, het resultaat, een plaatje.
Ook dit jaar is CK parket alweer voor bouwbedrijf gerrits & sinnige aan het werk in een restaurant aan de Warmoesstraat in Amsterdam.
 
Abi connection is een samenwerking tussen de architect, de aannemer, de calculator en de interieurontwerper. Door deze samenwerking is er vanaf dag 1 een heldere kijk op uw gehele bouw of verbouwing. Door deze samenwerking zijn de communicatie lijnen kort waardoor de nieuw of verbouwing soepel verloopt. Ook heeft uw een goed beeld van de koste door met 1 partij zaken te doen. Wij als houten vloeren bedrijf spelen hierin een rol bij de afbouwfase, door helder te communiceren met de aannemer kunnen wij in de afbouwfase met de werkzaamheden beginnen en voor de oplevering gereed zijn. Voor u heeft dit als voordeel dat u er geen omkijken naar heeft.
Kijk ook eens op de website www.abiconnection.nl voor meer informatie.Dit is slechts een greep uit de projecten die CK parketvloeren de afgelopen tijd heeft uitgevoerd.
Met liefde voor ons vak, vertellen we u graag over de prestigieuze projecten die wij allemaal hebben gedaan!
 
Door onze expertise en flexibele team van parketeurs kunnen wij voor u de meest uiteenlopende projecten realiseren van klein tot groot en voor elk budget en met cbw garantie. Laat u vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.
Reclamebureau Haarlem