repareren bestaande houten vloer

REPAREREN
Bijna alle soorten schade zijn door ons te herstellen of het nu een bol staand tapis deeltje(s) is of een brede plank.
U kunt er rekening mee houden dat na het repareren van de vloer er een licht kleur verschil is tussen het nieuwe en het oude gedeelte. Dit komt omdat de bestaande vloer al jaren is ingekleurd door het buitenlicht.

UITBREIDEN
Heeft u plannen om uw huis uit te breiden met een erker of serre? In veel gevallen is het mogelijk om uw parket vloer op een natuurlijke manier te laten doorlopen, door het aan te helen.
Als het om een uitbreiding in de lengte van de vloer gaat dan worden de deeltjes ingetand zodat er een trap ontstaat waarna het nieuwe gedeelte ertussen wordt gemaakt. Daarna  wordt het geheel incl. oude vloer geschuurd tot het weer één geheel is.
U kunt er rekening mee houden dat u in het begin kleurverschil ziet, dit verdwijnt na verloop van tijd doordat de vloer weer verkleurd door het buitenlicht.
Als u vloer in de breedte moet worden uitgebreid dan is dit meestal eenvoudiger, hierbij kan de vloer gewoon in de breedte er op aangesloten worden.

Water schade aan houten vloer
Een veel voorkomend ongemak, dat we vaak weer als nieuw kunnen herstellen.
Na waterschade neemt u contact met ons op. Wij bekijken de schade en maken een schade rapport voor u op. Hiermee kunt u naar uw verzekering gaan. Als de verzekering de aanvraag goedkeurt en u het bedrag vergoed krijgt, voeren wij het werk graag voor u uit.

Het opstellen van een schade rapport kost € 50,-
Als u het werk door ons laat uitvoeren vervallen deze kosten!

Reclamebureau Haarlem