lamelplank beterhout

Beter hout is een producent van multiplanken ook wel duoplank of lamelplank genoemd.
Dit innovatieve product onder de houten vloeren is opgebouwd uit een toplaag van 3 of 6 mm hardhout verlijmd op een onderlaag van eersteklas berken multiplex, waarbij dit product nog steeds de uitstraling heeft van een massief houten vloer. Doordat de productie in eigen beheer is heeft betert hout constant de controle over de kwaliteit van het product.
De vloeren zijn in vele afwerkingen, kleuren en sorteringen verkrijgbaar, zodat er voor elk interieur wel de juiste vloer te leveren is.
Door het verlijmen van deze toplagen op multiplex ontstaat er een uiterst stabiel product, waarbij de de natuurlijke werking van hout gering ten opzichte van massief houten vloeren.
 
De Oak Aged Line is een multiplank vloer die standaard geproduceerd is met een aan de bovenzijde geschaafd oppervlak, met of zonder vellingkant en verouderd in een trommel met piramide stenen. De bovenzijde is afgewerkt met het Hot Press olie systeem. De aged line heeft een robuuste uitstraling, alsof de vloer al decennia ligt. De aged line met een 4 mm eiken rustiek B toplaag in 18 cm br. is er al vanaf € 69,- m2

De Oak Castle Line is een multiplank vloer die standaard geleverd wordt met een aan de bovenzijde geschaafd oppervlak met of zonder vellingkant. Er is een lichte veroudering zichtbaar. Deze veroudering is alleen zichtbaar aan de bovenzijde van de vloerdelen en niet aan de zijkanten. Het hout is gestoomd, dit is een proces waarbij tijdens het drogen van het hout een amonia damp wordt toegevoegd waardoor het hout donker verkleurt. De bovenzijde is afgewerkt met het Hot Press olie systeem. Ook de castle line heeft een uitstraling van een doorleefde vloer.
De castle lijn is verkrijgbaar in 18 cm br. met een 6 mm eiken toplaag en is er al voor € 63,- m2

De Colour line is een multiplank vloer waarbij standaard eiken vloerdelen in verschillende kleuren worden gepresenteerd. De vloerdelen zijn standaard geschuurd met een 1 of 2 mm vellingkant. De bovenzijde is afgewerkt met het Hot Press olie systeem. Ook zijn deze vloeren zonder afwerking te verkrijgen zodat ter plaatse elke gewenste afwerking aangebracht kan worden.
De couler line is verkrijgbaar in 18 cm br. of in 22 cm br. met een 4 of 6 mm toplaag. De prijzen beginnen
vanaf € 49,- m2 in de sortering rustiek B en 18 cm br.
Reclamebureau Haarlem