Hollandse vloeren De aanschaf van een vloer is permanent; een kwalitatief hoogwaardige houten vloer gaat jarenlang mee. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Een HOLLANDSCHE VLOER is meer dan een gewone vloer, het is dé blikvanger in huis.

HOLLANDSCHE VLOEREN staat garant voor eerlijke en natuurlijke vloeren uit ons eigen land. Van een HOLLANDSCHE VLOER heeft u minimaal dertig jaar woonplezier!

De vloeren hebben een perfecte pasvorm en een constante kwaliteit, omdat ze uit speciaal geselecteerde zagerijen in Nederland komen. HOLLANDSCHE VLOEREN… gewoon uit Holland. En dat is heel bijzonder

HOLLANDSCHE VLOEREN zijn rustiek eiken vloeren, wat betekent dat er noesten in de planken voorkomen, dit geeft de vloer een mooie robuuste uitstraling. Hout is onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen bij blootstelling aan zonlicht. Naarmate de vloer meer belopen wordt, ontstaan er kleine krasjes in de vloer.

Dit zijn natuurlijke eigenschappen van het hout en voegen een gewenst element toe aan de schoonheid en eigenheid van houten vloeren. Om de uitstraling van brede planken te benadrukken hebben de planken aan de zijkant een vellingkant.

Lengte plank minimaal 2 meter.
Breedte: 18,3 20, 23,5 en 26 cm breed.
Dikte plank : 15,5 mm. (incl. toplaag)
Toplaag : 3,6 mm.


11 redenen waarom u zou moeten kiezen voor HOLLANDSCHE VLOEREN.

30 jaar woonplezier.
10 jaar garantie.
extra grote planken; minimaal 2 meter lang.
kindvriendelijk.
gemakkelijk te onderhouden
water- en vuilafstotend.
hoogbelastbaar oppervlak door echte OSMO toplaag.
plaatselijk te repareren.
zowel vast als zwevend te leggen.
verhuisbaar.
geschikt voor vloerverwarming en -koeling.Steden Collectie vloeren eiken rustiek (AB sortering) behandeld met Osmo Hardwax-Olie Extra brede delen: diverse breedtes, Deze vloeren kosten € 72,50 m2.


 
Reclamebureau Haarlem