Multiplank / Lamelparket

Multiplanken zijn de vloeren van de toekomst. Deze vloeren zijn opgebouwd uit een multiplex ondervloer, meestal berken multiplex. Met daarop een toplaag van tussen de 3 en 6 mm hardhout. In de fabriek worden het multiplex en het hardhout aan elkaar verlijmd, waarna deze onder zeer hoge druk worden samen geperst. Hierdoor is het bijna onmogelijk dat deze 2 lagen van elkaar loskomen en ontstaat een zeer stabiele vloer welke ook uitstekend geschikt is voor vloerverwarming. Deze vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in wel 10 houtsoorten en tot een breedte van 26 cm. Multiplanken zijn heel goed direct te verlijmen op de bestaande bouwvloer met een zeer sterke pu of ms lijm. Door het vast verlijmen aan de bouwvloer heb je geen last van loopgeluiden zoals bij zwevende vloeren ( bv bij laminaat). Maar deze vloeren kunnen ook heel goed in appartementen worden gelegd met een geschikte ondervloer. Deze ondervloeren moeten het geluid met 10db reduceren. Bij al deze ondervloeren welke door ons geleverd worden zit een tno rapport welke bevestigd dat deze ondervloeren geschikt zijn.

Omdat deze vloeren in de fabriek worden vervaardigd,en door de mes en groef verbinding zijn ze makkelijker en sneller te leggen dan bv tapis waar veel meer arbeid in zit. Dit scheelt u veel geld. Bij ons in de showroom hebben wij een heel scala aan multivloeren en vraag naar de tal van mogelijkheden die dit product bied.

Wij verkopen multivloeren van oa www.beterhout.nl en www.Hollandsevloeren.nl dit zijn alle vloeren welke in Nederland worden gefabriceerd. Hierdoor ontstaat een gegarandeerd zeer hoogwaardig product.

Op het gebied van dit soort vloeren hebben wij doorlopend wel wat aanbiedingen lopen. Kom deze scherp geprijsde vloeren in onze showroom bekijken, en laat u overtuigen van dit product.
Reclamebureau Haarlem