Douwes dekker laminaat

De collectie:
Gezellig
U hebt het graag gezellig in huis. Sfeervol wonen wordt vanzelfsprekend met de duurzame laminaatvloeren van Douwes Dekker. Elke vloer heeft zijn specifieke kenmerken, vol karakter: elegant of robuust, ingetogen of overdadig, modern of romantisch. Creëer uw eigen sfeer en geniet van het gemak en comfort dat Douwes Dekker u biedt. Verkrijgbaar voor € 21,95 m2
Eigenwijs
U wilt het graag anders. Wonen met karakter; stoer en strak, robuust en ruimtelijk, of juist overdadig en onbevangen. U bepaalt de sfeer. Daarom kiest u voor een duurzame laminaatvloer van Douwes Dekker met specifieke kenmerken die aansluiten bij uw persoonlijkheid. Geniet van het gemak en comfort dat Douwes Dekker u biedt. Verkrijgbaar voor € 19,95 m2. In deze collectie kunnen wij ook straptrede leveren.
Douwes Dekker, karakter in huis!
Regelmatig wordt mij gevraagd: ’Douwes, waarom zou ik voor een Douwes Dekker laminaat vloer moeten kiezen?’ Ik zal alle voordelen voor u op een rijtje zetten.
20 jaar garantie
Wie 20 jaar garantie geeft moet wel zeker zijn van zijn zaak. Ik heb jarenlange kennis, energie en toewijding in de vloeren gestopt. Zodat ik ook met zekerheid kan zeggen dat de vloeren technisch sterk zijn en u er jarenlang van zult genieten.
Kindvriendelijk
Mijn vloeren zijn ideaal met kinderen. Mijn uitgangspunt bij het maken van de vloeren is: ’Met kinderen ook een mooie vloer.’
Slag- en stootbestendig
De opbouw van het laminaat maakt uw vloer uiterst slagvast en voldoet zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade door vallende voorwerpen, naaldhakken, etc.
Waterbestendig
Uw kind loopt met natte voeten over de vloer, uw hond naar binnen laten na een natte wandeling buiten of een ongelukje met een glas limonade is allemaal geen probleem bij mij, mits u het vocht niet lang laat liggen natuurlijk. Plassen water moeten geen uren op de vloer liggen, maar dat lijkt me duidelijk. De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht.
Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
Mijn vloeren zijn perfect combineerbaar met vloerverwarming systemen gebaseerd op water. Het is wel belangrijk dat u de juiste ondervloer kiest, vraag hiernaar bij uw Douwes Dekker laminaat verkooppunt.
Makkelijk te leggen
Door het snelle legsysteem is de vloer zo gelegd, ik zou bijna zeggen: ’Het is kinderspel.’ U klikt de planken gemakkelijk in elkaar, waarna u de kamer direct kunt inrichten en uw woonplezier kan beginnen.
Antistatisch
Mijn vloeren hebben een antistatische behandeling ondergaan, van elektrostatische ontladingen zult u met mij geen last hebben. Uw kind zal niet telkens schokjes krijgen.
Makkelijk te onderhouden
Met weinig inspanning altijd een schone vloer. Mijn vloeren zijn bestand tegen vuil en zeer gemakkelijk te onderhouden. Het ontwerp van de klikverbinding voorkomt tevens dat het vuil in de verbindingen komt.
 Krasbestendig
Mijn vloeren zijn perfect opgewassen tegen krassen van het meeste kinderspeelgoed, nagels van huisdieren en de meeste wieltjes van kantoormeubelen, mits ze van de 'zachte' uitvoering zijn
 Slijtvast
De vloeren uit mijn collecties zijn door de combinatie van harde kern en slijtvaste toplaag zeer slijtvast. Mijn vloeren zijn zowel thuis als op het werk te leggen.
 Sigaretinbrandingsvrij
Roken in huis met kinderen raad ik af. Maar valt er een brandende sigaret op uw vloer, dan is dat niet gelijk een probleem. Zelfs al blijft de sigaret voor enkel seconden liggen dan nog zult u er niets van terug zien.
 Milieuvriendelijk
Al het hout dat in mijn vloeren verwerkt wordt, komt van duurzaam beheerde bossen. Onze producten zijn PEFC-gecertificeerd.
 
 
 
 
Reclamebureau Haarlem